Ovaj pravilnik o poverljivosti odnosi se na sve web strane kompanije Technomer d.o.o. Naša politika privatnosti ne pokriva sajtove trećih lica. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od linkova trećeg lica, to činite na svoju odgovornost.

Informacije koje sakupljamo i način na koji ih koristimo
Prilikom svake posete našim web stranama, Technomer d.o.o. čuva ime domena ili IP adresu kompjutera kao i web sajt sa koga nas posećujete. Tokom posete biće sačuvani datum pristupa, ime datoteke, URL, HTTP šifre, status pristupa, kao i trajanje i količina prenešenih bajtova u okviru konekcije. Ove informacije koristićemo isključivo u statističke svrhe, uz potpunu anonimnost korisnika.
Na ovom web sajtu, lokalni sistemski zapisi biće korišćeni isključivo u marketiške i u svrhu poboljšanja kvaliteta sadržaja sajta. Na osnovu ovih podataka korisnički profili biće kreirani pod pseudonimom. U tu svrhu koristiće se kolačići (cookies). Kolačići omogućavaju prepoznavanje Internet pretraživača. Bez prethodno datog pristanka, informacije koje etracker prikuplja neće biti korišćene za identifikaciju korisnika ovog web sajta i ne mogu se kombinovati sa ličnim podacima nosioca pseudonima. Prikupljanje i čuvanje podataka može se otkazati u bilo kom trenutku. Ukoliko posetilac web sajta ne prihvata kolačiće na njenom / njegovom kompjuteru, time iz tehničkih razloga nije moguće prikupljanje i čuvanje podataka i u tom slučaju potrebno je otkazati ih prilikom svake posete web sajtu.

Šta su to “cookies” – kolačići?
Kolačići su male informacije koje se smeštaju na hard disk Vašeg kompjutera preko Vašeg web pretraživača, a od strane Technomer d.o.o. web sajta.

Iz tih razloga ‘’ime’’ (u tehn. smislu: ‘’ID Sesije’’) biće dodeljeno Vašem pretraživaču u formi kolačića na početku sesije, sa kojim će Vaš PC moći da potvrdi svoj identitet na našem serveru, odmah po uspostavljanju ID Sesije. Na taj način naš server će prepoznati sa kog pretraživača je došao određeni zahtev i tako će moći da uzvrati Vaše individualne podatke.

Naši kolačići ne sadrže Vaše lične podatke već slučajno dodeljeni ‘’ID Sesije’’, koji će automatski biti obrisan iz Vašeg pretraživača po završetku sesije. Prilikom sledećeg pristupa, biće dodeljen drugi slučajni ID.

U okviru ove Internet ponude, ovi kolačići imaće ograničen period trajanja, kako bismo mogli da poboljšamo naše web sajtove prema Vašim potrebama. U bilo kom trenutku, preko Vašeg pretraživača možete da izaberete da li želite da prihvatite ili otkažete kolačiće. Ako izaberete da ne prihvatite kolačiće, Vaš ugođaj na našem i drugim sajtovima može biti umanjen i pojedine opcije neće raditi kako treba. Ovo se posebno odnosi na korišćenje naših online usluga.

Važno je napomenuti da su lokalni sistemski zapisi sigurni. Oni ne mogu biti izvršni program ili upotrebljeni kao donosioci virusa i oni ne prikupljaju lične podatke niti ih čuvaju.

Svi gore navedeni podaci neće se prosleđivati trećim licima izvan Technomer d.o.o., npr. u svrhu oglašavanja osim ako ne budemo u zakonskoj obavezi.

Vaša bezbednost je naš prioritet.

Preduzimamo sve potrebne mere predostrožnosti kako bi Vaši lični podaci bili zaštićeni od neovlašćenog pristupa i zloupotrebe. Takođe, redovno ih ažuriramo u skladu sa najnovijim tehničkim dostignućima.

Technomer d.o.o. zadržava pravo da dopuni, promeni i izmeni svoju politiku privatnosti i uslove korišćenja. Sve takve dopune i izmene su povezane na Technomer d.o.o. sajtu i biće objavljene na ovoj stranici.

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate dodatnih pitanja o upravljanju ličnim podacima ili njihovoj upotrebi.