Technomer – Vaš pouzdan partner za energetski efikasnije objekte

 

Zajedno možemo da učinimo Vaše objekte energetski efikasnijim.

Technomer nudi najsavremenije proizvode i rešenja za prikupljanje podataka i naplatu troškova grejanja i tople vode prema stvarnoj potrošnji. Prateći uslove na tržištu i zakonske odredbe – mi smo tu da vas podržimo i obezbedimo vam najbolje rešenje za vaše klijente.

Samo nas pozovite i dogovorite sastanak

Naši zaposleni organizovaće konsultaciju na lokaciji i u vreme koje Vama odgovara. Zajedno ćemo izvršiti analizu isporuke i strukturu Vaših objekata koja će predstavljati osnovu za našu ponudu.

Naša ponuda

Naša ponuda odgovara individualnim zahtevima Vaše kompanije. Vi ste na potezu da izaberete – od očitavanja merača, preko fakturisanja Vaših operativnih troškova do usluga ugovaranja.

Vaš izbor
Oprema: iznajmiti ili kupiti

Vi možete da investirate i kupite neophodnu opremu ili da koristite naše usluge iznajmljivanja. Ako želite, možemo da obezbedimo usluge održavanja za Vašu postojeću opremu. Ono što ide Vama u korist: usluge iznajmljivanja ili održavanja mogu da budu čak raspoređene i na korisnike prema propisima o fakturisanju na osnovu potrošnje toplotne energije i troškova tople vode. Slobodno kontaktirajte naše osoblje radi daljih informacija i podrške.

leo.

Naše usluge očitavanja
Od očitavanja uređaja do verifikacije podataka

Mi preuzimamo kompletan posao. Naše osoblje priprema i sprovodi sakupljanje podataka, montažu, programiranje i očitavanje instaliranih uređaja.

Od sakupljanja podataka do očitavanja

Uživajte u pravnoj sigurnosti naših usluga obračunavanja potrošnje energije i vode. Mi pravimo ukupne kao i individualne obračune za grejanje, toplu vodu i ostale operativne troškove za Vas i iste otpremamo.

Naše on-line usluge: Alternativa DIY

Nameravate sami da upravljate podacima? Onda možete da izaberete naše on-line usluge. Ovde, na jednostavan način, možete da izdajete, kontrolišete i arhivirate fakture.

Upravljanje potrošnjom – usluga komparativne analize: sistematski redukuje troškove energije

Želite da redukujete energetsku potrošnju Vaše nekretnine i time smanjite troškove? Kontaktirajte osoblje našeg menadžmenta koje se bavi pitanjem potrošnje. Nakon provere potrošnje, mi ćemo Vam preporučiti mere za postizanje Vašeg cilja brzo i na rentabilan način.

Elaborati, energetski pasoš

Elaborati, energetski pasoš

Energetski pasoš – za nove objekte i postojeće objekte koji se rekonstruišu, saniraju, adaptiraju

Nastavak
Kalkulator dimenzija

Kalkulator dimenzija

Jednostavno dimenzioniranje: Na lak i brz način odaberite pravi merni uređaj za Vaš grejni sistem.

Nastavak
Sertifikati i dokumenti

Sertifikati i dokumenti

Za odgovarajući tip uređaja možete preuzeti rešenja o odobrenju tipa merila i tehničku specifikaciju.

Nastavak
Najsavremeniji uređaji

Najsavremeniji uređaji

Uređaji sa radio podrškom – prava tehnologija za Vaše nekretnine.

Nastavak